novinky

Je za námi 2. konference v projektu RUP 2023 s názvem ESG a nefinanční reporting – Hrozba, nebo příležitost pro MSP?

Dne 1. 6. 2023 proběhla v hotelu Don Giovanni v Praze konference AMSP ČR k hlavnímu projektu Rok udržení podnikání 2023 s názvem ESG a nefinanční reporting – Hrozba, nebo příležitost pro MSP? Hlavním bodem programu bylo zveřejnění výsledků nezávislého průzkumu zpracovaného agenturou IPSOS pro AMSP ČR na téma ESG a udržitelnost z pohledu malých a středních podniků a následná panelová diskuse odborníků nad výsledky průzkumu. Výsledky průzkumu naleznete ZDE. V průběhu celého dne se střídaly přednášky, panelové diskuse a na závěr proběhl networking spolu s miniveletrhem

Konference se zúčastnilo přes 100 návštěvníků. Záznam z konference zveřejníme v nejbližších dnech na kanálu AMSP ČR na platformě Youtube.

Na konferenci vystoupili zástupci společností Komerční banka (KB Advisory), Škoda AutoDeloitte, Vodafone ČRAgentura pro podporu podnikání a investic CzechInvestmerXu, Cira AdvisoryImpact MetricsPRK Partners201 consultingGlopolisGreen0meterVeronika DoubnerováCRIF — Czech Credit Bureau, iEcoHaus CZ,  a COM.SE Consulting.

Fotografie z akce zde: