novinky

NÁRODNÍ CENA ZA KVALITU V RODINNÉM PODNIKÁNÍ ČEKÁ MOŽNÁ PRÁVĚ NA VÁS!

Příležitost, která může ovlivnit budoucnost vašeho rodinného podnikání, je tady už jen do 31. července 2023. Tato národní cena iniciovaná právě naší asociací pod patronací MPO není jen o získání ocenění, ale hlavně o zkoumání a zlepšení kvality vašeho podnikání. Vyplnění soutěžního dotazníku vám totiž poskytne unikátní možnost otestovat si reálnou kvalitu vašeho podnikání na základě standardů metodiky hodnocení kvality a vitality rodinného podnikání. Tento nástroj vám odhalí silné stránky, ale také potenciální oblasti, které mohou být zdokonaleny. Navíc tato soutěž podpoří a vylepší interní komunikaci v rodině. Vzájemná komunikace mezi rodinnými příslušníky je základem úspěšného podnikání a klíčem k definování budoucích směrů rozvoje. Společným vyplňováním dotazníku budete mít jedinečnou příležitost sdílet své názory a plány, a společně hledat nejlepší cesty k dalšímu růstu.

Nebojte se této výzvy! Je to krok správným směrem, který může přinést nové možnosti a posunout vaše podnikání na novou úroveň. Pamatujte, že soutěžní prostředí nás může motivovat a inspirační atmosféra nás může donutit překročit vlastní očekávání.

Neváhejte a přihlaste se do této soutěže ještě dnes! Společně objevíme sílu vašeho podnikání a zajistíme, že vaše rodinná firma bude prosperovat i do budoucna. Nejste rodinná firma? Dejte tip ve svém okolí!

Těším se na setkání s vámi na slavnostním vyhlášení vítězů 23. listopadu 2023 v Senátu!

Více o soutěži a registraci zde:
https://www.narodniportal.cz/narodni-a-krajske-ceny/narodni-cena-kvality-cr/narodni-cena-cr-za-kvalitu-v-rodinnem-podnikani/