novinky

AMSP ČR spustila nový roční projekt s názvem Rok udržení podnikání 2023 – připraveným štěstí přeje, a proto se registrujte již teď!

Zaměření projektu odráží realitu podnikatelského prostředí MSP v roce 2023. V tradičních oborech MSP řeší nejpalčivější problémy, kterými se projekt zabývá. Projekt chce přispět k udržení podnikání MSP napříč obory ve složitém období vysokých cen energií, pohonných hmot, vysoké inflace, tlaku na mzdy, narušení dodavatelsko-odběratelských řetězců, prudkých výkyvů cen materiálů a dopadů války na Ukrajině včetně ztrát některých trhů. Sdílení praktických rad a zkušeností z praxe je hlavní náplní projektu.

Plán aktivit:


leden – březen 2023: Úspory a chytrá řešení

Zabývá se tématy jako jsou rostoucí náklady na lidské zdroje, úspory energií, zpracování odpadů, nové materiály, ochrana duševního vlastnictví apod.


duben – červen 2023: ESG a udržitelné investování

Osvěta tématu ESG mezi MSP, tedy formy investování, při které se mimo finančního zisku hledí také na udržitelnost a sociální dosah dané investice.


červenec – září 2023: Digitalizace a kybernetická bezpečnost

Tipy a inspirace na zvyšování efektivity a produktivity, digitalizace, elektromobility a zaměření na kybernetickou ochranu.


říjen – prosinec 2023: Cirkulární ekonomika

Praktické tipy a inspirace na zpracování odpadů, recyklace a využívání druhotných surovin, tedy obecně zásady cirkulární ekonomiky.


 

Registrace do projektu ZDE (v dolní části webu).

Video k projektu naleznete ZDE.

Kalendář k projektu naleznete ZDE.

 

Kontaktní osoba pro případ dotazů:
Marie Marková
projektová manažerka: Rok udržení podnikání 2023; Export
Mob.: +420 736 273 881
E-mail: markova@amsp.cz

Více informací zde: www.rup2023.cz.