novinky

Balíkový přepravce GLS opět podpoří drobné podnikatele v oblíbených soutěžích eŽena a eManuel

Praha, 18. července 2022 – Mezinárodní balíkový přepravce GLS ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) letos opět podpoří podnikatelky a malé řemeslné výrobce v začátcích či rozvoji jejich byznysu. Tři nejlepší podnikatelské příběhy z obou kategorií budou odměněny poukazem na službu e-Balík Profi, která poskytuje podnikatelům přepravu na míru. Projekty do soutěží eŽena a eManuel je možné přihlašovat do 31. srpna 2022. Vítězové budou slavnostně vyhlášeni na Dni podnikatelů 26. října 2022 v Praze. 

3. ročník soutěže eŽena a 2. ročník soutěže eManuel organizuje pod záštitou projektů Podnikavá žena a Fandíme řemeslu Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). Cílem obou soutěží je podpořit práci drobných podnikatelek a řemeslných výrobců a zviditelnit jejich schopnosti, samostatnost a kvalitu služeb. „Z našeho průzkumu vyplynulo, že téměř dvě třetiny malých a středních firem v Česku očekávají v důsledku dopadů války na Ukrajině, rostoucí inflace a vysokých cen energií v letošním roce propad svých tržeb. Současná situace tak ohrožuje více podnikatelů než předchozí koronavirová pandemie. Jsme proto rádi, že můžeme ve spolupráci se společností GLS již poněkolikáté otevřít dvě soutěžní kategorie – eŽena a eManuel, a podpořit tak další drobné podnikatele v začátcích či rozvoji jejich podnikání,“ uvádí Eva Svobodová, členka představenstva a generální ředitelka AMSP ČR.

Přepravní společnost GLS je i tento rok generálním partnerem obou soutěží. Tři finalisté z každé kategorie budou odměněni podle konečného umístění poukazem na přepravu balíků v hodnotě 20, 15 a 10 tisíc Kč. Vybírat je letos bude odborná porota složená ze zástupců AMSP ČR, GLS ČR a nezávislého média. Na výběru finalistek soutěže eŽena se bude také podílet společnost Ženy s.r.o., která je odborným partnerem soutěže. Nově se bude udílet i Cena veřejnosti, o jejímž výsledku bude v průběhu září rozhodovat online hlasování. Vítěz rovněž obdrží poukaz na službu e-Balík Profi, a to v hodnotě 10 tisíc Kč. „Máme radost, že jsme mohli stát u vzniku těchto oblíbených soutěží. Vážíme si každého, kdo investuje svoji píli a energii do vlastního podnikání, zejména v těchto nelehkých časech. Proto chceme všechny drobné podnikatele povzbudit a vyzdvihnout pozitivní příklady s tím, že nejen ženám podnikatelkám i malým řemeslníkům nabízíme pomocnou ruku při řešení jejich logistiky. Služba e-Balík Profi představuje jednoduché, spolehlivé a profesionální řešení přepravy balíků doma i do zahraničí. Tím, že umožňuje platbu kreditem lze za zasílání balíků navíc výrazně ušetřit,” říká Pavel Včela, ředitel GLS Česká republika.

Podmínky soutěže a další informace naleznete na: www.gls-group.eu/podporujeme-eshopy.

Tisková zpráva ke stažení zde:
2022_07_18_Balíkový přepravce GLS opět podpoří drobné podnikatele v soutěžích eŽena a eManuel


O GLS Group
GLS Group je předním poskytovatelem mezinárodní balíkové přepravy. Společnost svým zákazníkům napříč 40 zeměmi poskytuje spolehlivé a kvalitní zásilkové služby doplněné o nákladní a expresní služby. Díky rozsáhlé mezinárodní síti a výborným znalostem lokálního trhu mohou zákazníci očekávat bezproblémové, flexibilní a osobní služby napříč Evropou i mimo ni. GLS rovněž působí prostřednictvím dceřiných společností, které má ve stoprocentním vlastnictví také v Kanadě a na západním pobřeží USA. Síť GLS se skládá ze 120 ústředních a regionálních překladišť a z 1 600 dep, které využívají přibližně 37 000 dodávek a 4500 nákladních vozů. GLS zaměstnává přibližně 21 000 lidí. V roce 2021/22 dosáhla společnost GLS rekordních zisků ve výši 5 miliard EUR a navzdory globálním výzvám doručila 870 milionů balíků.


O AMSP ČR
AMSP ČR sdružuje od roku 2001 na otevřené, nepolitické platformě malé a střední podniky, živnostníky i spolky. Je hlavním reprezentantem nejširšího podnikatelského segmentu v ČR, vedle legislativy, exportu, inovací, vzdělávání a financování MSP se zaměřuje na rodinné firmy, řemeslníky, začínající podnikatele, lokální producenty a pěstitele, malé obchodní a gastro provozovny, podnikatele 55+, ženy v podnikání a podnikatele na venkově.

www.amsp.cz